James Harvest, blagovna znamka, je bil narejen v Chattanoogi, Tennessee, v ZDA leta 1988, kot spomin na zelo dobrega igralca baseballa Jamesa Harvesta.

James Harvest je bil preprost kmečki fant in eden izmed večjih igralcev baseballa v štiridesetih letih. Rodil se je v Kentuckyju. Kasneje se je s pomočjo štipendije vpisal na srednjo šolo Boston College, kjer je diplomiral z odliko. Zaradi druge svetovne vojne se je vpisal v mornarico in je služil kot pomorščak v Pacifiku. Dvakrat je bil odlikovan za hrabrost. Leta 1945 je izstopil iz mornarice ter nadaljeval svojo kariero v baseballu. V naslednjih 7 letih je bil James najboljši strelec in je bil kar  trikrat proglašen za najboljšega igralca  "Most Valuable Player" .  Leta 1953 pa je zaključil s svojo športno kariero.

Blagovna znamka James Harvest je ameriška modna znamka, znana po visoki kvaliteti. Veliko truda je bilo danega v design ter v dovršeno in funkcionalno izdelavo modne blagovne znamke. Pri svoji izdelavi uporabljajo le najboljše materiale.

Izkušnje so pokazale, da je kvaliteta zelo velik dejavnik v marketinški komunikaciji, pri nakupu poslovnega darila. Tako se velikokrat odločijo tudi za blagovno znamko James Harvest.

Izdelki Harvest

Promocijski tekstil

ALDER CREWNECK GREY MELANGE S

33,44  brez DDV
33,44  brez DDV
43,45  brez DDV

Promocijski tekstil

ASHLAND TURTLE GREY MELANGE S

43,56  brez DDV
43,56  brez DDV

Promocijski tekstil

ASHLAND U GREY MELANGE S

43,56  brez DDV
43,56  brez DDV

Jakne in bunde

BRINKLEY JACKET NAVY S

197,74  brez DDV
197,74  brez DDV
34,01  brez DDV
34,01  brez DDV

This site is registered on wpml.org as a development site.